Oamenii

Credințele și valorile La Răscruce adună oameni.
Nu contează vârsta, naționalitatea, statutul material sau profesional. Acești oameni sunt uniți într-o echipă a cărui scop este de a-și întări credința în Isus Hristos și de a face vizibilă Împărăția lui Dumnezeu și valorile ei în cartierele Alexandru cel Bun și Dacia din orașul Iași.
Componența echipei este deschisă tuturor acelora care Îl caută pe Dumnezeu, au fost născuți din El și caută o biserică locală unde să crescă.

Motivația primordială este Însuși Isus Hristos. Iubirea pentru El se manifestă în fel și fel de acțiuni ale dragostei: uneori ne întâlnim cu oameni care-L caută pe Dumnezeu și vorbim despre EL, alteori ne jertfim timpul și resursele pentru a oferi alinare durerii produse de păcat. Uneori ne închinăm și ne manifestăm mulțumirea față de Dumnezeu în mijlocul cartierelor Alexandru cel Bun și Dacia, alteori la un picnic în mijlocul naturii.

Fără oameni care să le personifice, credințele și valorile sunt moarte. Dar un om care trăiește o credință vie și acționează conform valorilor Împărăției lui Dumnezeu este viu pentru că în el speranța, credința și dragostea divină sunt vizibile și molipsitoare.